New Hall Project

Our new and long-awaited village hall was opened for use on 7 September 2013.  It features a stage and badminton court, along with two smaller meeting rooms, kitchen and bar. Alongside the hall is a new children's play area and multi-use games area (completed in December 2014).  There is a footpath link from the hall site to the adjacent school car park, thereby providing mutual overflow parking facilities. Site plans and drawings can be downloaded by following the links below:
Site plan
Floor plan
Elevations

The whole project, including the play area, cost over £700,000 to build. The work was carried out by Kilbury Construction Ltd, with project management by Astam.  The hall was designed by Brockhurst Associates. We are proud of the fact that these are all local companies.  We are also proud to have been the recipient of an award in 2014 from the Campaign to Protect Rural England; their citation referred to "a new village hall in keeping with its surroundings and with good sustainability credentials providing excellent facilities for community activities which is already well-used and supported by local people".

We are immensely grateful to all our grant funders and to the very many local people who contributed to our fundraising appeal and activities and who helped make our long-held dream a wonderful reality. The grant funders are listed below: 

 

  • Forest of Dean Local Action
  • Community Spaces
  • Gloucestershire Environmental Trust
  • GAVCA (Performance Reward Grant)
  • Community Sustainable Energy Programme
  • Communitybuilders
  • Awards for All
  • The Garfield Weston Foundation
  • Hartpury United Charity
  • Gloucestershire Community Foundation
  • The Foyle Foundation
  • Summerfield Charitable Trust
  • The Rank Foundation
  • Co-operative Community Fund
  • Barnwood Trust
  • Gloucestershire County Council (ComBigrant)